Stolt!

Ja det var ju skola idag, sen så åkte jag till nacka för att byta buss. Men i nacka så träffade jag Alice, Mathilda och Sofia- Mina Älsklingar-  Så jag var i nacka ganska länge. Jag köpte två t-shirtar en från Vero Moda och en från Zara. Sen när jag kom hem var klockan 18, och det var fortfarande ljust ute så jag tog på mig spring kläderna och sprang. Jag sprang i typ 1 timma (55 min) Stolt! Jag tycker jag är så duktig som börjat springa. hiih
Sen så åt vi, jag duschade och nu sitter jag här. men bilder på tröjorna komer imorgon, eftersom alicia har min sladd till datorn, (så man kan laddda in bilder) så får man göra en liten mera komplicerad sak, och jag orkar inte de nu. Men ska göra lite läxa nu! Se ya. :)

Top Model 13



Det här är det som är på hemma hos mig, 1 delen. NI MÅSTE BARA KOLLA allt är så bra där.

Jag har vart riktigt duktig idag tycker jag, jag var ute och sprang(ska bli en ny vana), duktiga jag, men ska äta nu.! <3

27 mars


^^

Ja, en helgalen kväll igår med Camilla och Ronja, haha. Sen så åkte dom väll hem idag runt kvart över 11, för 12 kom alicias pappa och hämta mig, alicia och ebba var ju med. Så åkte vi till stan någonstan, salongen hette antigen Stil eller pink beuty? Vetefan, men så piercade sig alcia i naveln, ååh det var så hemskt hihi. Men sen åkte vi hem till mig och bara slöade framför en film. Men gud, att alcia vågade pierca naveln, men jag skulle aldrig våga det, men jag har typ "allt-som-har-något-med-att-sticka-i-huden-fobi" Det finns bara ett ord för sånt. Hemskt.

Men imrogon har jag match, samling klockan halv åtta, det också hemskt :p hihi men men, jag tror vi vinner, men man ska inte vara för självsäker. hihi. Men ska väll jobba lite på min bilduppgift nu. Ha det!

Spöket Laban ;)

Haha RUBRIKEN!


Vad har hänt med mig? Ännu en bild på MIG? hihi

Ett sista inlägg innan sängen väntar, ja imorgon så slutar skoldagen 12.15  (hhihi annorlunda för vissa!)
Sen ska jag på bio med Camilla och Ronja, vi ska se It's complicated (eller vissa av oss sak det ;P hihih) Sen så ska dom sova hos mig. Sen på lördag kl.12 så kommer Alicia och hennes pappa att hämta mig, hon ska ju pierca sig, och jag ska med! Aah. Men sen kanske vi hittar på något, vem vet. Och det är naveln hon ska pierca, alltsa damn vad det måste göra ont! Men just nu är någon film på med älsklingen Leonardo Di Caprio, love him.. Snygg.
Men ska kolla på filmen lite sen sova.  Så godnatt "Sweet Dreams"

"Vaffelday"



Bjuder på en bilf eftersom dt var längesen ;)

Idag har jag vart babysitter åt Hugo, lilla gulliga hugo. Hämtade honom klockan tre på dagiset, ska börja göra det varje torsdag nu igen. Jag får hundra kronor för varje gång så, varje månad 400/500 kr hihi.
Sen har det ju vart (är) våffeldagen idag, vi åt våfflor i det hära hememt, och i hur var det hos er?
Men Vampire Daires börjar "in a moment". So See Yaa :)

Converse style



Shopping Runda

Hej läsare (inte för att ni är så många menmen)
JAg hade utvecklings samtal idag, det gick väll bra. Sen så åkte jag och mamma till sickla och köpte ett par ljusrosa converse, sen blev det ett vitt och mintgrönt linne + en t-shirt. Roligt roligt. Men ååh converse längatde efter dom. Men  jag och mamam ska typ ha mys kväll. Vi ska äta nu sen kolla på film, pappa är på en birka båt med jobbet. SÅ jag ska faktiskt äta nu, och jag lägger upp bildere på sakerna senare, :)
Adios angelita!

SURPRISE


Ja, imorgon har jag utvecklingssamtal. Hjälp! Men sen så ska jag köpa ett par converse sen så ska jag göra en sak, hemligt. Berättar imorgon när jag kommer hem. Hihi en rolig sak iallafall. Men jag ska snart äta, yummi.
See ya

Brad Pitt


Den här hetingen blir den andra att få vara med i min kategori Snyggingar

Ooops I did it again

Blir inga bilder, glömde kamera sladden hos Alicia. Men jag har ändrat mitt rum lite och bloggen,
Rummet: Sängen flyttad och städat HELA mitt rum, dammat moppat och allt det dära!
Bloggen: Ja en ny header, enkelt, den gammla gillade jag inte, fuul är ordet.


Men sen har jag också kollat på Familjen Jackson, spelade in det i Torsdags. I det hära avsnitte dog Michael Jackson, alla brorsor grät och så. Men han är ju också världsbäst. King Of Pop (King Of All Music)
Sad,sad. Sen hörde jag också att Torsten (Alexandra) brutit armen, klumpeduns, Ne skoja. Hon fick en boll på armen, stackarn, 2 gången hon bröt den. Men nog om hennes bekymmer. Nu ska jag äta, Hejdå

Damp Data


åååh, altså alicias data dampade lite, men det är bra nu, i think^^  men jag orkar inte lägga upp massvis med bilder nu, ska hem snart så gör det när jg kommer hem. Vi ska kolla klart på luftslottet som sprängdes nu, vi började kolla igår, men sen vet ag inte vad vi gjorde :P men den sög ialafall, lååångtråkig. Men see ya! Ska kolla nu,

iPhone inlägg

Ja, nu sitter jag hemma hos Alicia . Leker med hennes pappas iPhone - hihi^^ lilli busiga jag' men vi ska snart äta frukost, dom har ätit typ hur jävla mycket godis som helst imorse= onyttiga jävlar men ska äta nu ciaoo!

Hope And Faite

Haha, älskar den hära låten, tack vare vilda varje lektion hon bah: lyssna lyssna!
Haha, men den är skitbra, älskar när dom rappar delen, låter så häftigt,


Match imorgon..

Vi har match imorgon mot Vallentuna, borta match. Om vi vinner den hära och nästa match (som är den sista) så klarar vi oss ovanför strecket! Alltså om man hamnar under strecket så åker man ner en division. Vårt lag ska läggas ner men det är ju ändå roligt att komma över strecket så att man vet att man inte var sämst iallafall, :P

Ja och efter det så ska jag till Alicia, jag och Ebba ska sova där. Hos hennes pappa, det är nytt där! Va roligt, <3
Haha just nu kolalr jag på Blåst ( heter "Howie do it" på amerikanska) så bra, men ni får väll också ha det bra! See ya!
kram

Romme

Jag börjar väll skriva nu då.

Klockan 04.45 rang min väckarklocka, snoozade till klockan 05.00. Jag gick då upp satte på mig kläder tvätta ansiktet och åt sen. Klockan tio i sex kom camilla och hämtade mig och vi åkte till ektorp. Där var redan alla, miiikis, ronja, vilda ester och torsten. Haha bra att ester var där för jag skulle inte kunna¨åka utan henne, hihi.  Vi hoppa in i bussne, orkar inte skriva om det.

När vi kom till romme, så skulle ju jag och ester hyra skidor, det gick väll bra, Sen så gick vi till liften och så, och jag började nästan få panik i lften sen, för alltså förra gången då ja va i romme och skulle åka av liften så rammlade jag, det avr hemskt! Så det var hemskt, men bäst som jag är så klarade jag mig! Åkte av liften hel. Haha sen skulle vi åka!!! HAHAHA ESTER! Haha, det såg så jävla roligt ut, hon plogade ner för typ 5 graders brant bakce! Haha, grön backe.. Men sen så på slutet så började ester åka som jag gjorde i början. störtlopp. Men det slutatde jag med när jag var med emma i gesunda, åkte en rödbacke rakt ner, sen så svängde det ju, och jag kunde inte svänga så bra, så jag åkte rakt in i ett skyddsnät, skidorna fastnade i det men jag åkte vidare, flög en ganska lång bit tills jag landa, men som tur var så slog ja mej int. Skickliga lilla jag, så nu försker jag snänga så bra det går. Kanske inte så bra, hihi.

Ja men sen åkte vi hem, jag kom ehm åt mat med mammsen o pappsen, sen så duschade jag, sen sängen.

Idag åkte jag till nacka efter skolan, köpte en foundation från nivea och puder från isa dora, det behövde jag , jag ser så hemsk ut annars, me kan väll se någorlunda ut imorgon då. Åååh vi har gymnastik det första vi har, jobbigt att det är det första för då måste man typ sminka om sig, och jag plattar ju håret på morgonen, och man  kan ju inte ha utsläppt på gympan då bara är håret ivägen. Och om ajg har toffs så får jag toffs märke. och flätor lockigt hår.  Såå jobbigt, men tänkte satsa på toffs imorgon. Ja det var väll allt jag hade att skreva, Ha det bra så länge, :P

Förlåt...

Jag har inte skribit, men igår kom jag hem från romme, duscha sova. Men i tisdags vet jag inte vad jag gjorde, men nu skriver jag ju. Skriver ett mera utförligt inlägg ikväll om hur det var i romme och så. Ses.

aah galen!

Jag och amma har vart ute och gått med harry, det hjälpte mot huvudvärken att komma ut i frisk luft. Sen så har jag fixat bloggen lite nu, allt år inte klart men orkar inte mera idag.


Haha, den hära fanns längs vägen, :P


hihi

Shit!

Gus jag vet inte vad jag gjorde, det blev iaf så hära, ska fixa det!

Sjuklingen

Ja, jag är sjuk idag, eller inte diekt sjuk jag vaknade med en sådan huvudvärk att det kändes som om mitt huvud höll på att sprängas! men tog en alvedon och somnade om, vi hade ju ändå kort måndag, slutade 10 över 11. Och nu så har jag bara lite ont i huvudet.

Men jag ahr gjort en ny header, jag måste göra om den storleksmässigt men jag kan lägga upp den hära så får ni säga vad ni tycker, :P



(klicka på bilden så blir den större,)

Haha, vem har ballar av stål?

Jag kollar på balar av stål nu, haha jag tycker det är skitbra! haha.

Ja men idag var vi ju och kollade på en hund, den var jättefin och så men lite för stor för att mormor ska ha den, hon vill ha en liten mindre hund som kan sitta i soffan brevé henne. Så det blev ingen vovve idag.
Ja imorgon är det skola, jobbigt! men det är kort dag.
Så ska gå och lägga mig nu, Adios!

Wat's about to happen


Skit bra låt, favorit

Armband



Hejsan, igår så vann ju Anna, mindre bra, idag ska vi kanske åka och kolla på hund, mer bra :)
Ja det är i Falun, typ vid uppsala, är ine så långt faktiskt, så jag ska väll bara fixa till mig innan dt, har absolut inget att göra, ligger i sängen nu, :P Så ha det bra.
Och har ni sett att jag gjort en ny kategori som heter snyggingar, och den första som fick äran att vara med där var så klart Eric Saade!

Sjukt?Bäst?


Jag tycker både och Sjukt Bäst!

Cutie!

VINST!

VI VANN! Alltså typ helt otroligt, förra gången loosa vi med 20-5 nu vann vi med 14-10, haha. Och camilla var med, hon var jättebra, och det kändes som jag spelade bra också, haha Vilda sa det också <3 Men jag brukar alltid känna mig typ sämst, men nu gick det ju bra så. Hihi
Nu är melodifestivalen på hemma hos oss som i säkert många andra hem runt om i Sverige, så jag ska väll kolla på det nu. men andreas jhonnson sjöng ju nu så jag kunde välll passa på att skriva ^^
Men Se till att ha det bra!

Match 17.30 i ekvallen



Nu har Ebba och Alicia åkt hem, vi hade en ganska skön kväll ;) Och kolla efter Ebba nu med hennes nya hårfärg och ge komplimager! hihi. Vi färgade det imorse. Det blev jättefint! Ja sen har jag match ikväll, 17.30 samling 16.30. och Camilla ska vara med och spela! Hennes första typ riktiga match på länge! Gaasch vad roligt!
Sen så komemr Uffe och Lotta ikväll, jag stannar bara hemma, kolar på melodifestiveln. Inte för att jag tycker några e bra men ändå :P
Men ska äta nu, ses!

Best Movie Ever

Alltså det här måste vart typ den bästa filmen jag sett! Ever! Ja, nu ska alicia och ebba sova här, ebba tar lite foton nu, haha, på sig själv. Ja men orkar inte skriva så mycket mera nu,

ajuste, ska på lady gaga den 8 maj med Alicia, längtar, för jag verkligen älskar henne,  ha det

Happy

Ja, nu är jag glad, några som inte dissar mig, (läs inlägget innan), imorgon ska jag på remember me med alicia och ebba. Den verkar jätte bra, och såklart är älsklingen Robert Pattinson med, som en av huvudrollerna. Sen ska vi sova hos mig, ja sen så får ödet bestämma vad vi ska göra! Hihi, jag tror faktiskt att det är prämier på Remember Me imorgon,



TOTAL DISSAD!

Ja, blev nada träning idag. Orsak: En tjej som heter alexandra går av bussen och fortsätter hemmåt, hon håller på och fifflar med mobilen och håller då inte koll på fötterna som hon nästan släpar i marken,och så händer det, hon snubblar! Och så är det över, knät blåslaget.
Okej det fär var inte lite muppat men vafan. Så sitter här med ont i knät, sårade känslor (blev TOTAL DISSAD av Malin Strömberg! Värsta Beeeaaachen!)

Ja men livet måste ju går vidare så hakar inte upp mig på det. Och någon som vill göra något imorrn? Ledig då, (EFTER TOTAL DISS!) Kanske bio eller något, ring mig!

Lyssna så länge tills jag skriver nästa inlägg på denna sköna sång! Loove it















Fram Och Tillbaka Fram Och Tillbaka Fram Och Tillbaka Fram Och Tillbaka

Here comes the sun..



Jaa, idag hade jag vårjackan, som för tillfället används som höstjacka.! Happy is the word!

Har också fixat naglarna nu, pink is the color! Ja sen schemat imorrn är ju sluta tidigt (handbollarna sent) sen träning, sen bara hem o lata sih hela dagen lång,,, Ja skriver imorgon, See Ya

What the f**k



Ja, hem från skolan now! Haha, på bilden håll vi på med något jävla gipssak, haha kladdigt men kul ^^
Mormor är här nu och kolalr på hundar, verkar inte hitta någon. Ja, sen har jag typ inget att göra idag, haha en slöis o ligger hemma. Men nej, jag tänkte ut och gå lite, sen imorgon har jag kort dag, slutar 1 det är skönt, haha men dom som har handboll slutar 3, hihi lyckos mig! Tänkte också fixa naglara, hatar mina just nu. Så dt var väll allt jag hade att skriva, inte så mycket, menmen Chiao! 

I'm a Quiter


Älskar snö och sol tillsammans ''


Åååh, ska till Ekvallen nu, ska stå i cafeterian fårn 6 till 9, men det är ju A-lagsmatch så har hy iallafall något att göra, sen skulle camilla komma ner också troro jag :)
Måste typ åka nu så ha det!

Det är inte sant

Ska gå och lägga mig nu, annars kommer jag typ gå i sömnen till skolan, haha men bjuder på en bild från när jag var ute och fotade idag! <3


Snyggaste jag^^

Dog Wash

Haha, jag har duschat harry, man stog iine i dushen med honom, haha sen skakar han sig då och då! Haha, jag= blöt ;) Ja men vi har firat pappa nu, lite presenter och så, och jag sitter med en ansiktsmask innför den kommande skoldagen, man måste ju vara fin!^^


haha lite sjuk bild, men men..

Hello Kitty

Jag glömde säga förut, att samma dag som jag köpte väskan (igår) så köpte jag en body lotion från hello kitty, och ettt nagellack därifrån, här kommer en bild ! <3


Day Off

Ja, idag har vi studiedag i skolan. Jag vaknade typ kl.11 av att pappa ringer och ville att jag skulle gå ut med Harry. Och jag fick en idé.
Fint väder + Ute = Fotografering. Så jag duschade lite snabbt och fixa mig (så ja kunde ta lite ego pix ;)) Trodde det skulle gå jättebra och så, men du visste jag inte hur fel man kunde ha! Alltså Harry han drog hela tiden, jag som hade gjort mig fin för att ta lite bilder (a) haha. Men gash vad Harry drog.
Anledning: FÅGELMAT. Alltså alla hänger ju upp fågelmat , åt fåglarna ofc. Och om man släpper lös Harry springer han in på närmaste tomt som har fågelmat!

Och idag tänkte jag fixa lite bara, som rummet, ipodens musiklista.! Aah juste, vi vet inte varför vi upptäckte dom imorse, det är typ myror överallt i vårt kök! Aaaah blir galen, vågar ju inte äta någonting, blir väll bantning dååå, thihi.

Låt som är på just nu,


alltså den är riktigt bra!, typ första gången jag hör den!



Peace Out Babes!

Vad tycks?

Alltså jag har sett på Gossip Girl nu, Serena gjorde helt fel!!! Haha, men gjorde en ny enkel header,



Vad tycks? Gjorde den lite snabbt! hihi

You know you love me xoxo

Alltså att jag kunde missa det! Gossip Girl har ju prämier idag, alltså, men jag jag hann missade 10 min. Hemskt. Men slänger in en bild på gänget! Ha det,

New Stuff

Jag har vart med ebba idag, vi kollade på Alice i underlandet 3D.  den var bra, innte jättebra men bra. Sen så gick vi runt lite där på stan, och jag köpte en väska!

Ja men här kommer en bild på väskan och sakerna jag köpte med sofia i sickla.


399:- accent


Tröja, 129:- HM
JeansTights 199:- vero moda


Tröja: Moni typ 150 :-
Tights Lindesx 199:-

nu sitter jag me...

Nu sitter jag med ebba, vi kollar på tv. det blev ingen bio idag för ebba kunde inte förrens på kvällen, så vi tar det imorgon istället. vi ska titta på Alice i underlandet i 3D på sergel. vi fick inte så bra platser.. menmen shit happens ;D
hah en kul sak som hände.. haha jag och ebba gick ut me harry och Ebba tog mammas kängor (för att hon inte orka ta på sig sina) och sen när vi typ nästan va hemma så såg jag typ i ögonvrån hur ebba faller sakta frammåt men jag trodde bara hon tog ett extra stort steg elr ngt.. men  haha sen så ramlar hon och typ asgarvar samtidigt. haha hon fastnade med skosnöret i andra skon elr ngt. fast det e "en-måste-vara-där-för-att-fatta" grej... haha  hur fan lyckas man ;D så jävla kul!
men nu tittar vi på tv och tar lite pic's.. höh slänger in en bild ;D


Tjaaaaoo

Jag var ju i nacka i går, men jag glömde helt bort att skriva blogg när ja kom hem, men jag köpte lite saker,.. Men lägger upp bilder på det sen, och senare idag ska jag på bio med ebba.. men seee ya!

Nacka Med Gullungen

Ja, jag ska åka till nacka snart med Sofia, tar 12 bussen. Men sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter det ? För hon har träning, vi kanske gör något sen ändå, måste fixa lite saker innan jag åker så Ciiiaaaooo!

..................................

Förlåt att jag inte skrivit idag... Men min mormors fick idag reda på att hennes hund Puma hade två tumörer, en i halsen, en i urinblåsan och kanske även en tredje vid hjärtat. Så hon är i hundhimmelen nu, hon fick en spruta och somna. Det hade gått så långt så det gick inte att göra något åt det...


Men nu ska jag och pappa ät apizza på en restaurang i hamnen. Vi ska dit med nisse och lotti. Men kanske skriver när jag kommer hem, ses.

Chokerande :O

Jag fattar inte att det finns valfångs. Att man vill hålla på med det! Jag fattar inte det! 
Hemskt och motbjudande är vad det är


A6

Ja, idag vaknade jag runt halv tio, åt lite, sen läste jag typ hur länge som helst, la lite pussel med mma och Annika. Sen kom Wilma hem från skolan , för här i Småland hade dom sportlov vecka 7 (tror ja det va?) När hon kom hem så åkte vi till A6 . Det är ett köpcentrum. Där kollade vi i affärer fikade lite och sånt. Jag köpte ett linne och en tröja, båda fån bikbok, men sen var det inge mer. Det här blir nog enda inlägget idag, så ha det bra allesammans!



Tröjan från bikbok, 200:-
Sen är linnet under men man ser det inte 129:-