Greyson Chance


Hittade honom på youtube när jag kollade runt lite, alltså guud, han är sjukt bra. han är typ en blandning av Lady gaga och Justin bieber, mina favorit artister. Om ni undrar varför justin bieber, så märkte jag att han har typ likadan frisyr och gör samma "hairflip" som justin, omg typ JB love till honom, haha :P

What u are, you ain't

Ja, nu sitter man här med BlatteRassen och BlatteNekaren, :P haha Ja men alicia och ebba kom hit vid 5 typ, sen så vet ja int v vi gjorde, hihi. men det blev lite kort utomhus iaf, Sne middag och snart Saw lll, längtar haha..

On/Off

Vilda är här, hon följde med mig hem efter skolan. Och vet du vad jag kom på?? Jag är ledig på torsdag och fredag! Jippie, skulle va med Alicia då tror ja, och vet du vad jag hört?? Helt crazy det här! Att Justin Bieber kommer iunte till sommarkrysset! Alltså OMG han måste komma, lixom den bästa i världen, har spotify på nu = lyssnar på justin.
Baby baby baby no life... osv. Love him!

Ja och hela dan idag ahr jag typ gått och sommnat, men nej, jag är typ så trött att ajg håller på att dö! Kommer fan att somna kl18! Tur att vi slutade så tidigt idg. 10 över 11. Slöönt, om typ 1 timma ska vilda iväg på handboll, inte jag , det lillla fettot. Slutat på handboll, inte hon. Me men, omg, allt ja o vilda typ pratar om, tänker på, lyssnar poå är typ justin bieber!


Lady Gaga

Jag hade en grymm kväll igår!

Jag och alicia var inne vid globen klockan 9 på morgonen, hade med oss filtar sittunderlag och sånt., Vi kom ju tidigt, så vi var bland dom 100 första, så vi fick nummer. JAg fick 54 alicia 55. Och då fick vi gå in före alla andra. Riktigt smart. Så vi satt där i 9 timemr, eller på grund av att vi hade numemr så knde jag och alicia gå iväg och äta och så tillsammans.Men sen så var klockan 15, då fick vi 100 gå in i en "inhägnad" som var längre fram, bara så att vi var ordnade. Sen fick vi vänta ytterligare 3 timmer innan vi kom in, men dom tre timmarna så träfade vi lite människor, dom kom från söder, Lotta, Kristin, Sara och Astrid, dom var så jävla sköna, haha. Vi typ va med dom hela tiden sen. Men dom där 3 timmarna gick, och vi kom in. Vi sprang till scenen, och vi kom längst fram, alltså så vi hade stängsel framför oss, alltså så jävla grymmt!! Sen så gick ju konserern på och hon sjöng, alltså man kunde typ inte fatta att man lixom var typ 2-3 meter ifrån LADY GAGA! Men det var så grymt bra, förbandet var också skitbra! Tror dom hette Semi Precious Weapons, skit bra, det var ett rockband. Ja, sen så hämtade alicias pappa oss och vi åkte hem till henne, vi typ somna på direkten. Nu vet jag att många tänker typ "Omg orka stå och köa" Men det var absolut värt det! För det var grymmt och vi hade så jävla bra platser!


Det här var förbandet, lite galet men sjukt bra!
Så här såg scenen ut, typ,

Sen hade jag massa videosar, men vet inte hur man läger upp, men det var väll allt!

Selling stuff

Ja, jag har bakat en kladdkaka idag. Fast åt inte, gillar inte kladdkaka. Gjorde den åt min mormor, hon brukar komma hem till oss för att kolla på hundar, för hon har ingen dator. Men men har lagt in lite annonser på blocket idag. Pappa sa att om jag gjorde det så fick jag pengarna, och det är mc-hjälmar golfbolalr och golfvagnar, om allt säljs till fullt pris så blir det 3200 kr, kan jag köpa något roligt för. hihi Sen ska typ mamma sälja någon HD jacka, och jag skulle hjälpa henne lägga upp anonnsen på blocket, då får jag typ 400 kr för det, :)

Men imorgon ska jag sova hos alicia, för tidigt ska vi in till globen, för vi ska ju på Lady Gaga konsert. Sen så vet ja int om vi ska sova hos någon på lördag, för hon ahr dansuppvisning på söndag . Men men, lägger upp bilder då, för digitalkameran ska med, orkar inte ta med systemkameran, den väger. Men skriver väll kanske mer imorgon, :)

Hejsan alla cp-datorer

ja, jag tog lite fina bilder när jag var ute, men datorn vill ju inte ladda upp dom såklart, så ni får dem imorrn :)

Shit happens all the time, but you maybe not notice it

Ja, nu skriver jag, skriver inte så mycket på grund av att inget h'nder i mitt liv :o
Men, lite händer jue, imorgon så var vi ju nästan säkra på att pappa inte skulle opereras men läkarna ringde idag och han ska opereras. Lite oväntat, klockan 7 imorogn ska han vara inne på sjukhuset, och han kommer väll hem på fredag. Jobbigt för mamma, hon måste ta alla hans visningar typ. men men, shit happens

jag själv ahr precis vart yyber duktig och städat mitt rum, en applåd till mig tycker jag, :) Måste gå ut med Harry snart, tänkte ta med mig kameran, :) så blir väll kanske någon bild när jag kommer in igen :)

Cp-Dator


Provade att göra Bokeh idag med knöglat aluminiumfolie papper, lite roligt.

______________________________________________________________________________________________

Nu är jag äntligen klar med den läxan som ska in imorgon, men sen har jag ju bilden tills på tisdag. Jobbigt värre... Men den måste ju bli klar, skulle ha vart det förra tisdagen. Hihi

Men sen så dampar min dator på flera sätt, det första är att jag kan inte ladda upp bilder till bloggen på min stora dator, den jag har allt på. SÅ jag har fått ladda tillbaka dom på minneskortet och sen in i den datorn jag skriver på nu.

Och det andra är att jag ska lägga upp lite annonser på blocket. Om jag lägger upp dom så får jag pengarna. Men när jag skrivit klart laggt till en bild och så då laddar den sen står det "fel på sidhämtning" så får jag göra om allt. Men det funkar ändå inte,
Så om någon är intresserad av golfbollar, golfvagn eller någon Mc-hjälm så har jag lite av varje :P

Läxor, Läxor, Läxor

Just ni sitter jag här och gör det sista på mitt So-Arbete, sedan så ska jag göra det sista på min bild. Jag hatar läxor.

Baby Vs Eenie Meenie

Vilken av Justin Biebers låtar Baby och Eenie Meenie gillar du bäst? Själv så älskar jag båda, men Eenie Meenie snäppet mera, älskar när justin kommer in i låten! Justin Bieber Love.

Baby

Eenie Meenie


Btw, drogar dessa två och resten av hans låtar på spotify nu!

Mia-Paper Planes

Nu är min mammas kusse Annika här, dom ska någonstans imorgon. Men igår så var Camilla här, vi åkte till Brunn för majbrasa, där var det väll sådär men men. Jag har inte så mycket mer att skriva, har typ inte gjort någonting idag, förutom lite läxor o skit. Men måste hitta på något imorgon, kollar på My Sweet 16 nu på MTV, alltså omg vad alla är bortskämda, det är ju fan sjukt! Haha, skulle gärna vilja ha Sweet 16, :D

Tyvärr ingen bild, för var skulle jag få den ifrån? Har gjort nada idag! Men här är en låt jag gillar,
Mia-Paper Planes

ASBSMMNHBSVSSFJB

Rubriken betyder en sak, om ni undrar.
Okej, nu har jag fixat bloggen, får se om det peppar mig i skrivandet :)
Snart -5 min- ska jag gå ut med Harry- Min Älskade Hund. Sen så har jag abbsolut inget planerat imorgon, så det ska jag väll se till at få, om någon vill göra något imorgon kan väll denna personen ringa till mig? Låter bra va :)
jag ska verkligen försöka börja blogga igen, för det är väll roligt?
Love U