NattInlägg



Nu sover Vilda.. tror jag.. Hon kanske spionerar på mig just nu :D Nej det tror jag inte.
Men transformers var riktigt bra, kollade inte precis hela tiden, för vi gjorde n annan sak. Jag och Vilda har börjat på ett litet projekt. Men sov gott världen.

When Autumn comes, you better prepare

Nu sitter vilda här i min säng, vi kollar på family guy. Jag är kär i det programmet. Men klockan 21 ska vi kolla på transformers. Har sätt denförut men har inget direkt minne av den, men älskar Megan Fox. Hon är en sådan bra skådepelare, och hon är ju så snygg. Synd att hon har opererat sönder ansiktet, min åsikt. Men ha en bra kväll. kram

Makeup Season


En dream Matte mousse från maybelline 109 kr,


Lumene mascara, den är grym. Kostar 145:-


Köpte inte alla men har tagit bilderna från nätet, slöa jag. Men köpte dem två längst till vänster och den fjärde från vänster, rougeborste,foundationborste och ögonskuggsborste. Dte gick på 245 kr :)

Köpte det igår när jag var i nacka, alltså jag fick alla pengar igår och köper nästan upp dem åp en gång! Jag är otrolig, men ska fösöka spara nu, sen här i slutet får jagväll 500 ungefär för att ha vart barnvakt åt hugo :)

Cooler than me

Alltså shit! Nu har jag vart på Body Combat. Det var typ det jobbigaste jag någonsin vart med om! Har aldrig svettats så mycket. Haha, emn det var sjukt kul. Jag kommer nog inte kunna röra mig, kommer ha sådan träningsvärk att jag dör. Haha. Men imrogon blir det Zumba och Body Balance. Zumba ska typ också vara skitjobbigt, mycket höfter och sådant. Men ska duscha nu, ha en bra dag! :)



Mike Posner- Cooler than me
(spola fram typ 1 minut för dåbörjar låten)

Love the way you lie

Nu har Mathilda åkt hem efter att vi (Mathilda, jag & Ebba B) vart ute och fotat i en timma. Bilderna laddas in i datorn just nu, så domkomemr väl upp senare idag. Även på facebook ska dom upp :)

Sen klockan 5 ska jag, Alicia & Ebba E på Body Combat på bodyjoy, första gången vi går på de, får se hur det är =)
Men ha en bra sista helgdag.
Live your life.

 


Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie

Älska

Hej, vet ni vad jag älskar ? Ett nystädat rum, med bäddad säng. Sen att duscha och komma upp på rummet sätta sig i sängen och se hela sitt rum städat. Älskar den känslan. Därför ska jag gå och duscha nu efter att ha städat hela mitt rum, bytt lakan, dammat, dammsugit. Ha en bra dag.

Spa kväll med Bubb och Ahlgren

Ja som rubriken lyder så ska jag ah spa kväll! Ha en skön kväll du med! :)

Core


Ska på Core på Body Joy nu, eller snart, får se hur det blir!Första gången  :)

Vill ha längre hår!



Vill ha längre hår!

Medlemskort på Bodyjoy



Igår var jag Alicia och Ebba på BodyJoy och skafade medlemskort, eller halvårskort. Så nu kan vi åka dit och träna på vilket pass vi vill förutom Bodypump och Box. Vi får inte vara ute i gymmet heller men alla passen räcker gott och väl. Imrogon ska vi gå på Core har bokat och allt. Haha är såspänd, hoppas att det blir roligt :D

Kräftskiva: Bilder










Älskade dom skorna, fick låna dem av Ebba.

Disikering av: Ko ögon

Hej, har nu kommit hem efter en tid i forum. Köpte en pärm och en sak man sätter i. Ja men nu ska uppdateringen förbättras så speed uppdaterar lite nu om vad som hände i helgen och så. Börjar med, lite härliga bilder från när vi disikerade ko ögon.



Jag kan bara säga att Camilla gillade det här!


Det här är liksom självaste linsen (ifall du undrar) men den gör så att vi kan fokusera vår blick på något, i det här fallet så att kossan kunde fokusera sin blick på något...




Ha en bra dag, och ett tips : tänk inte på det här när du äter sen.

Like you

Äntligen uppdaterar jag efter en usel start på veckan. Men kan faktiskt skylla på att jag inte har hunnit med, men idag tror jag att jag inte ska göra någonting så blir väll lite uppdatering då. Blev glad att höra från pappa att jag får skjuts nu på morgonen, annars skulle jag få behöva gå i regnet! Jag hatar verkligen vinter, allt blött och kallt, som har med vädret att göra. Som jag älskar att bada!


En tröja från Zara, tror jag. Fick den av Elisa.

Helgens slut

Ja nu är helgens slut här, söndag. Tråkigt värre men så är livet.
Var på kräftskiva igår, bilder kommer imorgon. Men jag håller typ påoch somna nu, blir väll ett tag till uppe men blir en tidig kväll för mig. Ha det bra

Sebastian Krantz

Alltså tycknte inte ni att Sebastian på idol igår var hur söt som helst? Och han sjöng ju skitbra!!

Chuggington

Hej, nu är jag barnvakt, lilla Hugo är här. Just nu sitter han och kolalr på chuggington. Haha han kna typ nästan alla repliker, han har sett den så många gånger. Men innan det hära så har vi vart nere på hemmakväll i centrum, hyrde Green Zone med Matt Damon, I love you Phlip Morris med jim carrey har sett den förut men den var så bra, och till sist så hyrde vi Inglourious Bastards (stavning?) Okej nu hände det så att allt blev kursivt (snett) men det går inte bort så ni får leva med det. Men men, imorgon så får vi se hur det blir, vet inte riktigt nu, men ha en bra fredagskväll!


Hugo när han kollar på Chuggington

ASDF MOVIE

Jag har faktiskt sprungit idag, haha jag är ganska stolt. Jag är typ världens slöaste människa annars, men har ett schema nu jag ska försöka springa efter. Ja får väll se hur det går, men jag hann tyvärr inte lägga upp en dagens outfit idag, fast det var väll inte så mycket, jeans,linne och en tröja ovanpå det. Inte så märkvärdigt.
Nu är Taio Cruz - Dynamite på förfullt i högtalarna.
Ska kolla på idol strax, tycker inte så mycket om det men, alltså det är nästan som ett måste för mig ändå, haha.


Typ hur roligt som helst, elelr iaf jag tycker det, haha riktigt min humor.

Power



Ja det var väll egenteligen tänkt att vi skulle skaffa pass idag, men dom stänger klockan 15 så det blir inte så. Men ska till nacka nu med mamma, kanske får någonting då?? Får se, alla mina pengar är slut så jag kan inte köpa någonting. Men ha det gött! puss

Olivia Newton - Physical

Hej, hej Har nu kollat på idol, gillade några speciellt hon finskan nu på slutet :)
Men dansen var okej, men ska kanske byta. Får se med det.

Men en sak jag kolalt är att på hotellet vi ska bo på när vi åker till amerika har "high-speed internet connection" som det står på deras hemsida :) Så tar nog med mig min dator och bloggar där nere. Blir väll bra ?  Fast det är ju ett tag kvar till jag åker. Jag tror det var den 26 oktober,är rätt säker på det. Så ungefär 2 månader kvar. :)
Blir sista inlägget idag så sov gott :)

Klippning & Dans


Nu ska jag åka och klippa mig, sedan så ska jag på dans. Första gången jag ska gå på dans. Ska bli roligt. :) Är inte ensam utan har ebba och alicia med mig. Men bloggar när jag kommer hem sen.

Grand sand klocka



Är med i en tävling hos Mode Grabben om att vinna en grand sand klocka.

Panik

Alltså mitt busskort är borta! Shit. Men jag får ta en sms-biljett till skolan och kolla om det ligger där, hoppas det.
Har bild idag också, profil-bild, det ska bli roligt, bild är mitt favorit ämne.
Sen så kommer en fönster putsare till oss idag också, så har rensta bort alla saker från fönstret. Men ska käka lite och så nu. Ha en bra dag


Gammal bild frånnågn cup. Kommer inte riktigt ihåg.. Någon som vet ?

If you snooze, you loose

Godnatt världen, ska lägga mig nu. Blev 6-0 till Sverige, kanske inte så oväntat. Två av dom var tilloch med självmål från San Marinos håll. Stackarna. Men sov gott. Puss

Sverige- San Marino





Har flera bilder men atr typ 5 min att ladda upp en och ska äta nu. Vi ska äta räkor och kolla på Sverige-San Marino. Hoppas Sverige vinner, tror det. San Marino är inte så jättebra. Men ha en bra tisdags kväll! :)

Älsklingarna här


Nu är Sofia och Ebba här. Har inte träffat sofia på hela sommarlovet! :) men vi ska ha dt lite kul nu, kommer kanske lite bilder sen :)


haha, sofia <3

Ipod Touch 4G



Ååh, vill ha. Ska vara lite extra barnvakt nu så att jag kan köpa den :) Ska väll passa på när jag far till Amerika! Kostar 299 dollar där, det motsvarar typ 2200 kr, när jag sist kollade. Och i sverige kostar den typ 3100.
kram

No, not again!


Kofta- Vero Moda
Linne - Vero Moda
Jeans - Också ett par nya, Från Bik Bok 399:-

Ja, ännu en skoldag. Men vi har bild idag och det är ganska roligt tycker jag. Beror på vad man ska göra.
Men jag får skjuts av Camilla och hennes pappa idag. klockan 8 hämtar dom mig på busshållsplatsen, går 10 i 8 då. Men ha en bra skoldag (som om man kan ha det) och sköt om dig! :)

Photoshop Trix

Igår  trixade jag lite med Photoshop, läste lite guider. Nevnarien har jättebra photoshop tips! :)
Den här bilden har jag animerat och gjort så det har blivit en färgdetalj i en svartvit bild i. :)




Fiffigt va??

Eminem

Eminem är nog min favorit artist, han är så jäkla bra. Älskar hans musik. Här nere kommer två favoriter.


Eminem- We Made You
Min favorit bland musik videorna, låten är också bra




Eminem- Not afraid
Min favorit låt, jag blir deppig av den. Men det är skön deppig känsla.



Till sist, EMinem himself på bild. Snygg eller vad?

Tävling hos Modegrabben

Är med i en tävling om att vinna en klänning hos Modegrabben :)

Klänningen är från H&M, riktigt fin tycker jag :)

Sjukt Läskigt Test!

Alltså shit, det här stämmde på mig!Vad läskigt. Aaaaa. Är fan uppskrämd nu.
Du hittar testet här.

Alltså det är så hemskt, alltså den hade rätt! Aaa, men jag har en normal hjärna iallafall! :)

_______________________________________________________________________________________________

Update!

Testade det här på min mamma också, och hon har också en normal hjärna. Kommentera gärna vad ditt resultat blir! :D

Återigen Update!

Testade på min pappa, han tog skruvmejsel och röd. Men alltså det kan man inte lita på för han tänker alltid, hmmm, jag ska ta det alla andra inte tar. :p
Haha

Float like a butterfly, Sting like a bee

Happy as the sunshine, sad as the rain


Tröja-  Vero Moda
Linne- New Yorker
Armband- Ingen aning! Fick det av Elisa
Jeans- (man ser dom inte men dom finns..) Nya fån Bik Bok 499:-

Idag har det vart mådag, dagen börjar ju direkt bra när man märker att man försovit sig i en timma! Galet. jag fixade mig snabbt och hann med bussen. 

Jag har kollat runt på lite bloggar nu när jag kommit hem, hittat en ny favoritblogg, älskar den! LÄS DEN!
Klicka här eller på bilden.



Bedtime

Ja, nu ska jag gå och lägga mig, blev faktiskt inte en så riktigt lugn kväll. John och Elisa kom på middag och med sig hade dom Hugo och Ingrid. Hugo är så gullig, älskar honom! Men det är skola imorgon, så ser vissa imorgon då!


En gammal bild, eller från i vintras :) Brunett och en aning längre hår då.

Inception



Igår var jag och Vilda på bio, vi såg Inception med Leonardo DiCaprio. Den var helt underbar, sjukt bra alltså. Rekommenderar den starkt till andra.
Men när Vilda och jag kom hem ( vi sov hos mig) så åt vi lite, kollade lite på datorn sen så kollade vi på Djävulen bär Prada. Gillar verkligen den filmen, men var inte lika roligt nu för jag såg den för inte så länge sen.
Vilda åkte hem typ halv 12 idag, jag har fixat med bloggen och designen.
Ska äta snart sen så ska jag ta hårinpackning och ansiktsmaks och bara ta det lugnt. Det ska bli skönt.
Men ha det bra!

Shoppingdag i Spanien



Tub topp från Blanco 5 Euro

Ett linne från Bershka-  19 Euro tror jag

Från Etam - 16 Euro tror jag
Plånbok från Blanco - 19 Euro

Sen köpte jag lite mera saker, men dem hittar jag inte .. Men dem kommer väll upp senare någon gång i bloggen :)

Spanien


Hugo ganska olycklig.. hihi




Blev inte så mycket mera bilder nere i Spanien, glömde bort att jag hade kameran med mig. Men jag hade det jätteskönt där nere sola och bada, och äta. hehe, dom matade mig typ hela tiden. Men jag var där i en vecka så det hände inte så mycket. Vi var på ett köpcentrum en dag, bilder av vad jag köpte där då kommer strax i ett annat inlägg. :)

Ny design!

Ja, nu är den nya designen uppe. :) Tog ett tag, eftersom det blev lite fel här och där. Men nu är allt bra. Kommer nu snart bli lite hetsbloggning med saker jag köpt i spanien och lite bilder därifrån. Sammt från min och Vilda's gårdag :)

Ny design

Hej, nu kommer jag med en bra liten nyhet, att någon gång under dagen här så komemr en ny design att komma up! :) Lösenords skyddar då bloggen tills allt är klart :) Men ha det bra så länge :)

Saknar dig

Ja, nu får jag nog ha en tråkig kväll. Har ingen att vara med. Glömde typ bort att det var fredag så det gick så här. Vill gärna träffa Sofia har inte träffat henne på år och dar, men har inte hennes nummer och hon är aldrig inne på facebook eller någonting! men om du har sofias, mathildas eller alice nummer så smsa mig :)

Lite Inköp


Skor från Vagabond 75:- (halva rea priset!)

Hår inpackning phc 69:-
Primer från Lumene 109:-
Repair serum från Björn Axén 130 :-
kajal från Lumene 90:-

Köpte det där påvägen hem idag, gick igenom nacka, köpte ett par jeans på bik bok också. Ska ha dom imorgon så visar dom då. Men ska prova vad jag ska ha för kläder imorgon. Ååh, har gympa första lektionen. Jobbigt.
Hejdå! :)