ingen bild idag

Tyvärr så blir det ingen bild på mitt nya jag idag, :/   går att ladda upp bild till datan men inte till bloggen, får se hur det går imorgon. Fast då har ju ganska många sett det redan :P men lägger upp imorgon

10 april 2010

Hola Guapas!
Hur har ni det då? Själv har man det bra, ska kolla på en film nu. deep inpact tror ja det var, på 5:an. Sen imorgon måste jag åka till mölnvik för att lämna tillbaka några filmer, sen så typ måste jag göra läxor jag har, hemskt! Men blir väll en bild då på mitt nya jag :P haha ses

Shit också..

Alltså guud, jag glömemr alltid bort att skriva blogg, oops. alicia och ebba ahr sovit hos mig i två dagar nu, roligt roligt. Vi så saw, och det var hemskt!, ååh om en halvtimma (18.00) börjar "Vampire Diaries", missade igår. Och så missade jag "The Jacksons" det är så bra!, Någon annan som gillar det?
Men ses väll någon dag, ha det!    bara 2 dagar kvar tills skola! hjälp!

Made by MeDet blev inget slutresultat för såklart så glömde jag ta en bild! Men det blev ett mitten resultat iallafall, ska sitta vid datan lite till sen lägga mig. Så trött, så skriver imorgon ska troligen vara med Malin.

Påskmiddag

Just nu kollar jag på New Moon, fast inte som vanligt. Utan hela filmen så sitter Chris Weitz och Peter Lambert, och kommenterar filmen.

Men nu ska jag på påsk middag så ses!.

Haha,

Ååh, hittade den hära videon på TwilightSweden, en skitbra Sida om amn gillar Twiligth Saga.
Söta eller hur?

Och just nu sitter jag och drogar New Moon extended box. Haha, fick den i påskpresent, looove it! Alltså gud. det finns med en "Eclipse Sneak Peak" Och Oh My God! Jag läängtar!

Ny kategori, Twilight

Förkyld

JAg vet att jag inte skrivit så mycket, men ska bli ändring på det nu.!

Ååh, vad jobbigt det är att vara förkyld, tänkte då bara stanna hemma idag. Lugnt. Skönt. Tråkigt. Men jag har vart jätteförkyld sen i onsdags, och idag har jag ont i halsen täpp i näsan och nyser hela tiden. Så tar det bara lugnt, Så det går över någon gång.

Men ska göra en sak nu, ni får se resultatet i ett senare inlägg.