Ny blogg!

ni hittar mig nu på den här bloggen! kolla gärna iun! :D

The Last Airbender 3DJa imorogn ska jag kolla på The Las Airbender 3D :) Blir med Mathilda och Sofia. Den har premier imorgon, och killen i mitten på bilde, Jackson Rathbone är med i twilight som Jasper. Jag tycker han är så snygg! :) Vem håller inte med? jo typ alla i min klass skulle säga att han var skitful, men han är hur snygg som helst i en film, tror det avr senior skip day elelr  något sådant :)
Ha en rba dag :)

Godmorgon Världen!

Jag vaknade halv sju idag :o kunde inte somna om. Jobbigt för jag kunde ha sovit till 20 över sju. Men nu hade jag mer tid på och jag kan blogga :) gillas?
Men här kommer dagens outfit. :)


Jeans- Bikbok
Tröja- Fick den av Elisa men tror den komemr från zara.

VÄRLDENS godaste kaka!

Ja som rubriken lyder så har jag precis tagit en bit av världenssssss godaste kaka. Och vi kan spekulera kring världen det kan anses vara min lilla värld eller min hunds? Du får själv bestämma.
Kakan blev torr och knaprig, vad stod det i receptet nu igen?
-En kaka utan bakpulver, blir ett kladdigt och geggit resultat.

Okej, två frågor;

1. Blev min kaka kladdig?  Svar; Nej
2. Blev min kaka geggig? Svar; Nej
3. Blev den enligt receptet då? Svar; Nej

Om du svarade ja på alla tre ovanstående frågor så får du en perfekt kaka! Annars, eehhh papperskorgen nästa! :)


Ha en bra kväll :D

Lilla mickan slickan har skaffat gymkort, såg henne på pilatesen idag, efter att jag vart på spinning. Självaste Mia Öhlin var ledaren! :D

Återigen Godnatt

Älskar Er Tjejer!Hah två stycken läser iallafall min blogg! Jag älskar dom, dom förtjänar en länkning som aknske, 1-2 personer komemr att trycka på ;)

Louis EgholtMathilda CarlgrenWondering o.O

Alltså, jag ahr haft 6 st unika besökare på min blogg idag, när jag skriver det här. Och jag uppdaterar aldrig!?! Vem i helvete besöker min blogg? (inte för att det är något fel emd det,men alltså roligt att kolla in på en blogg som aldrig uppdaterar!)

Om du besöker min blogg så skriv gärna en kommentar om vem du e :)

Shoes By Scorett

Jag är kär.

Runaways


Sjukt bra film, riktigt bra. Rekomenderas verkligen. Bu är det 4 brubetter här! 3 av dem nyblivnda :D

Bongo Apa!

Hejsan allihopa :) Igår var jag på bio och såg på salt med mina kära vänner Alicia och Ebba. Den var riktigt bra, lite överdriven men annars bra, :) Idag ska jag vara med Min Camilla, vet faktist inte vad vi ska göra, men hitatr väll på något lite roligt! :) Jag villbaka kolakakor (tack vare mickis läppglans) men får väll se, inannn jag åkernågonstans så blir det nog uppdatering med bild på dagens outfit, så käraste bloggläsare kolla gärna in igen :)