Tretusen

Ja, vi kom ner till småland här tillslut, idag har vi inte gjort så mycket här, inte hunnit så mycket. Men vi har handlat gått ut med hunden och lite sån, ja för Harry min hund följde med ner hit. Sen började vi lägga ett pussel på tre tusen bitar, mamma och annika sitter fortfarande uppe och håller på, men jag var så trörr så tänkte typ lägga mig nu, men jag skriver imorgon! Ha det,

Smålandet her i come

Jag åker väll om ungefär 10 minuter, men ändrarde planer, jag kommer nog att blogga där för jag ska ha med min bärbara data. Hittade modemet så internet funkar. Ja det var väll allt,Resekläder, mjukisar och en randig enkel tröja från HM med linne under.. So Long!

Om tidigare inlägg

Ja jag hade ju en frågestund innan jag slutade blogga, jag ska ta och svara på den efter jag har vart i Småland, och om inlägget om det blev en tjej elelr kille, så blev det en tjej. Ja tänkte bara skriva det,

Det blir väll ett till inlägg innan jag åker!

Det är sant

Alltså ser ni verkligen det hära? Händer det verkligen!??! Ja det gör det! Jag skriver ett inlägg, kanske inte bästa tillfället för jag åker ju till småland imorgon och kommer hem på onsdag så skriver ju inget, men vafan jag skriver iallafall!

Och min dag idag har jag spenderat med skönaste Alicia och vildaste Vilda!!! Vi såg I Love You Philip Morris, uppnådde inte mina förväntningar men vafan, allt kan ju inte va bra i livet, det fick jag lära mig sommar 09.
Men sen så åkte jag hem till mig för jag åker tidigt imorgon, typ.Nu räknar jag med några gulliga kommentarer om hur duktig jag är för att jag skrivit det hära inlägget!