Eclipse


Alltså gud<! Jag tror nästan att jag dör! Det är dags för den tredje filmen, i The Twilight Saga. Alltså gud, jag ville gå på midnattsvisningen men ingen annan ville det, så det blev inte så , men det här går ju exakt lika bra. Men ska typ åka in nu så jag skriver om filmen och så när jag kommer hem. Fast jag kanske sover hos alicia eller någon. :)

_______________________________________________________________________________________________

Jag har försökt sätta upp ett mål, jag ska skriva minst 2 inlägg om dagen, får se hur det går. :)

Friends

Band of Sculls- Friends
 

Incredible


Seventeen-Presstore
Om jag kunde drömma (typ serie)- akademibokhandeln

Väska 169:- Doichman (??)
Skor 149:- Doichman

Klänning 300:- Vila

Det var lite saker jag köpte, har inte köpt saker å länge så behövde det där nu..
Men klänningen ska jag ha på ett bröllopp den 10:de juli. Jag och Alicia(blogg) ska vara barnvakt, ganska bra. Vi får 500, mat och taxi hem. Viska vakta 2 ungar på typ 6 och 8 år.
Och guud!! Imorgon är det ECLIPSE premiär!!!! Alicia har bokat biljetter, jag hon och ebba ska gå imorgon. :) Längtar som fan alltså. Men ha en skön kväll

Forum Nacka

Gud vad varmt det är idag, men det är bra man ska inte klaga. Jag ville så gärna bada idag men typ ingen svarar, dom flesta är ju också på sports camp. Men jag ka typ om 5 min åka till nacka forum med mamma, får se om jag hittar något. Lägger isåfall upp det senare,
Ha en skön dag

Dagens



Tröja- Lindex
Jeansshorts- Only

Soluppgång, Nästan

Midsommar





Harry såg så ledsen ut....

Så vi fick honom på bättre humör!



Det var lite bilder från min midsommar, hoppas att du hade en bra midsomamr :)

Skansen



Alicia som sparkar efter duvor ..

En påfågel....


Alicia, bara liite redigerad.


Alltså gud, orkar inte ladda upp fler bilder, latis som jag är :p, men om du vill se någon mer så säg till, och vi om var där var lollo,alicia och abba. Jag me såklart .p

Midsommar bilder kommer senare idag hoppas ja, :)

Glad Midsommar


Min klädval idag, dum som jag var så tänkte jag inte på att det var midsommar nu i helgen så jag packade inte ner mina midsommar kläder hit ut till kläppen :)

Men alla får ha en Glad Midsommar så lägger jag upp bilder på min senare :)

Music

Det var meningen att jag skulle lägga in lite bilder från skansken igår, men helt plötsligt så var klockan sjukt mycket. Men jag ska försöka lova att lägga upp bilder senare idag. Så länge kommer två låtar jag drogar just nu, från New Moon Soundtracket.

Lykke Li- Possibility



Ayna Marina- Sattelite Heart

Besviken



Är sjukt besviken på igår. Jag var ju inne på hvet och kollade på Taylor Lautner och Kristen Stewart. Men alltså det var typ förband och så i 1 och en halv timma, alltså dom var ju bra men det var ju iunte därför vi var där! Men sen kom Taylor och Kristen, men dom svarade typ på 3 frågor, ovch man hörde typ inte vad dom sa för alla skrek. Sen gick dom, så dom var typ inne i 5-10 minuter bara, fatta att man blir besviken. :/
Men ska till Mathilda idag, så ha det bra! :)

Skansen

ja som rubriken så ska jag till skansken. Ska dit med Alicia, Ebba och Lollo. Så jag skriver mer om det sen när jag kommer hem, lägger upp bilder. Så ha en skön dag. :)

Sommarlov

Alltså det kommer inte alls bli mycket uppdatering i helgen, är på landet och min bärbara dator har gått sönder. Nu skriver jag på pappas mini-HP mn jag får typ inte vara inne på den :p Vet inte när jag ska hem men det blir mera uppdatering ´då. ¨

Ha ett bra sommarlov!

Blommig bikini


Här är den, köpte den på gina tricot. Inte världens bästa bild, men, men..
Godnatt, ser vissa imorgon! På SISTA DAGEN i skolan!

hemmakväll

ja, jag är barnvakt åt hugo just nu. Han jag och mamma har vart nere vid den nyöppnade butiken hemmakväll och hyrt film. var också i nacka idag och köpte en bikina, bild på den senare. :)



Från vänster
saw 4
man On Fire
Australia- Som vi fick köpa för 1 krona
10,000 BC
LA Gigolo
I taket lyser stjärnorna

Rålidsparken ?

Haha lite osäker på rubriken.




Outfit-
Tröja- Lindex
JeansShorts- Vero Moda

Det var lite bilder från idag, vi var lite bilder fårn idag, tre rättare sagt. Sen har jag klippt mig också, ingen förändring direkt, lite kortare och snelugg. :) Men ska typ gå och lägga mig nu en film först men sen lägger jag mig, sommnar typ framför datorn nu.  men mamma jobabr idag också och pappa är på landstället så sover ensam hemma idag också, scaaary! Nej men godnatt ellesammans.

Ang. headern

Alltså min header dampar lite , den vill lixom inte vara däruppe, så för tillfället har jag tagit bort den och ska snart ersätta den med en ny :) Bara ifall du undrar varför det är konstigt på bloggen.! :)

Så J*vla less på mig själv!

Alltså GUD hur kunde jag missa MTV Mowie awards, alltså det var typ natten mellan söndag och måndag! fattar inten att jag kunde missa det, såklrt vann ju skådesplelarna och New Moon filmen alla kategorier de var nominerade i! Och jag såg det inte! Altså det är något seriöst fel på mig! Bara missa sådär.

men iaf, den 21 juni ska jag in till hovet, då är Kristen Stewart och Taylor Lautner där, dom ska typ svara på lite frågor från fansen och så, ska bli kul, ska dit med Alicia.

Sen imorgon ska hela vår klass in till någon park i stan och typ ha picknik (stavning??) vi ska sammlas 10 i slussn så får sovmorgon.  Och jag märker att jag börjar bli sjukare och sjukare, typ haft ont i huvudet hela dagen, och jag har börjat få ont i halsen nu också. Såklart skippar jag inte skolan, för vi behöver ju typ inte göra något nu. :)

men jag undrar om MTW Movie Awards går i repsis?? Får ta reda på det :)

Puss


Längtar tills den 21:sta!

Outfit

  


Tröja- Zara
JeansShorts- GinaTricot

Håret?

Alltså gud, ska klippa mig på Onsdag. vet inte hur jag ska klippa håret, jag vet att man bara kan klippa topparna också, emn vill inte vara så tråkig :p. Jag funderar på att klippa scene lugg, jag gillar stilen scene. Men får se om Alicia lyckas övertala mig, haha.

Det är luggen jag vill ha, kanske färgar det sen, x)

I Wanna Be A Fucking Billionaire

Travie McCoy

Billionaire

 

Idag så var det en jäkla skön dag i skolan, hade sovmorgon till 09.15 och slutade 10.20, skönt va??

 

Nu är det sista veckan, ååh gud längtar tills på fredag :)  Nu är jag hemma och bara tar det lugnt, fixar spotify listor, itunes o.s.v.  Och Billionaire är typ på hela tiden, blandat med lite Lady Gaga och Jason Derulo.

 

Puss