Helgens slutJa, har vart en riktigt rolig helg tycker jag :) I fredags så åkte jag och Camilla in till Gröna Lund, vi tänkte kolla på Veronica Maggio. Men köpte åkban, det var ändå inga köer och helt fullt vid stora scenen. Sen så sov vi hemma hos hennes syster Carro som bor i årsta. På morgonen så bakade vi lite scones att äta sedan så åkte vi hem. Jag duschade och fixade mig lite sen gick jag till centrum. Mötte alicia där och vi köpte hårfärg på kicks. Blev inte riktigt nöjd med färgningen men den får väll duga, håret ska få vila lite nu , låter bra va?

Vi kollade på lite filmer hemma hos alicia, The bounty hunter och Case 39. Vi somnade typ på direkten. Fast jag vaknade typ klockan 4 och hade typ skräckbilder från den dära skräckfilmen ( case 39) så jag var vaken i typ 45 min och lyssnade till vartenda litet ljud och typ låg så nära alicia jag kunde! haha.

Men sen på morgonen så kollade vi på Soraya M. den var riktigt hems, det var en sann berättelse om en kvinna som blev anklagad för otrohet i typ irak, (hon var oskyldig, men hennes man ville typ inte ha henne ) hon blev dömd till stening, det avr hemskt man fick se hela steningen, hur blodet rann och ljudte. Allt. Hennes två söner kastade stenar och till och med hennes pappa. Filmen var rentav hemsk. Men sen så typ spraang jag till bussen och ahnn med! :)

Nu har jag typ kollat på True Blood på datorn ett tag, kanske två och ett halvt avsnitt. Sen ska jag typ lägga mig snart, är typ hur trött som helst. Och det är skolfoto imorgon, vad hemskt jag lyckas halltid se hur hemsk ut som helst på skolfotona och så h<r jag färgat håret nu. Gillas inte alltså.

Ajuste, har beställt en prenumeration av vecko revyn också :) 5 nummer och typ mascara läppglans och någonting mer  från yves reuchat eller någonting för 98 kr :) Men ha en bra skoldag imorgon :)

Veronica Maggio


Så här ser jag ut idag, vi ska på Veonica Maggio pågrönan, jag och Camilla . Sen hörde jag att Alicia och Vilda skulle dit också . Sen har jag en ny mobil, eller pappas gamla men den är mnycket skönare en min förra! x)
Har typ inga nummer just nu, men men. Ni kan väll skicka ett sms till mig och skriva vem det är ?? :) Bra idé kanske ... :)


Första - Riktiga - Skoldagen


Så här ser jag ut idag ,
 
Jag ska gå till skolan om en halvtimma typ, eller jag ska gå till bussen :) Men idag är första riktiga skoldagen för mig. Jag började igår, men vikollade på en film i två timmar ssen fick vi gå hem , och det var ju skönt. Men ska äta någonting nu, får se vad det blir, men ha detså bra .

Sista dagen

Idag ar det sista dagen for mig i spanien, lite sorgligt. Men jag ska sola idag, for att bli brun :) Men imorgon ska jag upp klockan halv 7 typ.. JOBBIGT! men men, ha det bra tils ni traffar mig, Adios

Spanien :)

hej alla min lasare! ( som kanske typ bara ar en eller tva men det funkar vall?) jag ar i spnien, blir bruuuun! men nar jag kommer hem ska jag borja blogga, har kopt lite fin fina saker har. :) sen ska jag vall andra designen ocksa :) roligt roligt :) mn h det bra tills jag kommer hem :) pa onsdag :)