Hemma på fastlandet

Hej, inte så mycket uppdatering här inte. Men nu är jag hemma, och har någonting att skriva om, jag har vart i nacka och köpt lite saker, här är dom :)______________________________________________________________________________________________


Sen så ska jag till skåne på onsdag, kommer hem på söndag. Jag och Alice kommer att flyga ner till Emma, som har ett landställe där :) blir väll lite bilder sen när jag kommer hem, kanske, ska packa lite mera nu, så godnatt! :)

Haha..

Har inte uppdaterat på länge, men hittade en rolig sak. Haha jag är på mitt lanställe, som har vart med i grummereklamen och kallas för "Grummeön" så jag sökte på det på internet för att hitta några fina bilder, så hittade jag en bild. Klickade kom upp på en blogg, och aa läs själva, det är i andra stycket.

Bilden jag hittade, Klicka här för att komma till inlägget.
image307

Och btw, gubben var min pappa och han hyrde inte ut det för 15000 per dag utan han hade skrivit fel, dte var per vecka, haah! :)

Bröllop


Jag och Alicia idag. Vi ska på Bröllop, vara barnvakter. :)

Btw, vi har bokat resa till spanien nu (Jag, Elisa , Hugo och ingrid) jag ska typ vara barnvakt åt hugo. Borta nio dagar, vet inte riktigt när vi åker, tror den 22 augusti så är jag ledig två dagar från skolan.

Men ha en bra dag nu! :)

_____________________________________________________________________________________________

Update; vi åker inte den 22 utan typ den 15 :)

Båtrace

Nu blir det ett sent inlägg (för mig), jag vaknade faktiskt klockan åtta imorse, brukar vakna typ elva annars.
Men typ vid elva så åkte vi ut med bustern och kollade på ett race.Skärgårdens Snabbaste Båt. Det vra riktigt häftigt. Tog lite kort. Men sen när det var klart så åkte vi hem. Då kom Anette, peter, ingela och kaj med kajaker. Men dom åkte sen när Min brorsa kom. Men honom kom ju, hans fru elisa, sen hade hon besök från spanien, Begonia, Antonio och Alvatore. Sen deras egna barn Hugo och Ingrid. Så det var lite liv här ett tag då typ alla barn skulle matas o.s.v. Men dom åkte sen och vi åt. Sen så gick vi in och kollade på Spanien-Paraguay. Rätt så glad att spanien vann, dom har aldrig kommit till semi typ. Och om dom vinner VM så blir dem det första laget som vunnit både VM och EM. Men men här kommer bilder från idag.


Härär båten som kom på första plats.

Andra plats.
Sen har jag typ någon bra video men vet inte riktigt hur man laddar upp o.s.v.
Men sov gott.


Bildlöst inlägg.

Nu är jag ute på landet, åkte hit efter att jag haft hugo. Blev hämtad i eknäs av mamma,pappa, manne och pia. Manne körde med sin nya ribb. När vi kom ut på fjärden gick det jäkligt snabbt kan man säga. Men nu så blir det scary-movie. Och imorgon ska jag bara sola hela dan. Guud vad skönt. Men ha en bra kväll.

Här ska det stå en rubrik

Förlåt för ingen uppdatering igår, men mitt internet var konstigt. Men jag vaktade tre ungar så det var väll inget att skriva om. I förrgår så sov jag och Alicia hos Ebba. Men idag ska jag också vakta en unge. Hugo mitt brorsbarn. Får se hur det går. Igår så var mamma också med och vaktade vi hade tre ungar. Hugo, Alvaro (utalas Albaro) och ingrid. Asså hugo sov ju men Alvaro skrek som fan. Så han väckte ingrid. så vi nhade fullt upp.

Här är en tröja jag köpte när jag ebba o alicia var inne i stan. Vi kolalde på eclipse och den var sjukt bra!
Tröjan tänkte jag ha till min klänning.