Gott Nytt År!

Ja nu har man ju ätit middag och en liten efterrätt .. Ja vi ska snart gå till Hillevi, där ska vi kanske få se några raketer smälla, man vet aldrig. För dom brukar inte smälla så mycket här uppe sägs det... Haha men hoppas på pangpang det gör jag dt! Ja men det var väll allt det. sen har ju dom vi ska till massa hundar, eller 3 st. Arvid,ossi och roxy. Roxy är så söt...


Sen har jag inte kommit på några nyårslöften ännu!! Jag vet inte vad jg ska ha, Men vad har ni?? Man kanske kan få lite tips?? Men man behver ju egenteligen inte bestämma sig nu eller, man kanske kan ha ett födelsedags löft?? haha jag fyllerju år den andra.menmen nu är det slutskrivet för denna gången.

Så ha ha ett gott nytt år allihopa!



Haha, här är lilla söta Roxy.. Inte direkten nyårs bild menmen.. Haha

Barnsligt Roligt

Ja, nu har jag och camilla haft det barnsligt roligt, vi har vart ute och åkt pulka, hah det var kul. Sen gick vi in och värmde oss.Det var skönt. körde fia med knuffoch lite sånt. Men ha det bra!

 

Dan före Nyårsafton

ja skriver väll inte såmycket, för att internet funkar inte så bra här uppe. Men lägger väll upp någon bild från idag, sen sånär jag kommer hem såblir det väll massvis med bilder, jag hade skrivit ett inlägg igår men sen så slutdade internet att fungera men orkar inte ta upp det igen. Men det var lite bilder och så.Inga bilder idag men ha det bra!

Väskan

 ja skriver inte så mycket men här är väskan!



Tror den bara är tillfällig, tänker nog köpa en ny när jagkomemr hem till mellandags rean sen igen.

Ny väska!

Ja jag har köpt en ny väska, har inte bild på den nu. Detär en pumaväska, silvrig typ. Men kanske lägger upp bilder på den senare. Ja det är nog vad som kommer att hända.

Just nu precis har jag tagit en dusch, det var jätteskönt, sen så ska vi snrt ta et fotbadoch lite lyx för fötterna, haha ha det bra.

Bilen nu


Bilden hära är på lilla Camilla, hon har sovit typ heeeela tiden, neej därljög jag lite haha..

Ja nu sitetr man häri bilen,med dunjacka ocha llt på sig, där vi ärnu är det -12 grader, och vart viär vet jag inte ritigt, vi kanske ärvid sundsvall snart. Ja närvi komemr till sundsvall är det bara (eller bara och bara  ??) 20 mil kvar, men får se om vi kommer upp innan det blir mörkt, och om vi (eller jag) hinner kollapå one three hill vet jag inte, men man hoppas ju det, eller det kanske var sista avsnitett förra gången??  inte vet jag ? 




Hade inget att göra så jag la upp den hära låten, gillar Amanda Janssen så den hära ärbra, haha den var på radion alldeles nyss.

Tierp nu!

Ja, nu är vi i tierp, härär det väll samma väderförhållanden som i stockholm, inte lika mycket snö bara. Hos Evy och Gunnar som vi stannar över natten hos, finns det får hundar och kattar, haha så jag och camillahar fotat lite.  Just nu så sitter vi och kollar på ensam hemma 3, det ärväl bra. Sen blir det robinson. Vilket lag hejar du på?? Själv hejar jag på brise, och inte bara för att dom ärflera utan jag hr jort det från starten.haha. Men imorgon ska vi upp kl.07.00 sen så kl.08.00 så bär det av uppåt mot Aspeå.Det ligger uppe i västerbotten, kanske tar 6 timmar härifrån dit. Ja man sover väll kanske lite i börjanmen sen såär det bara att hitta pånågot tt göra. Men tänkte lägge upp lite bilder nu sen så får camilla ta över datan.







Ja det var allt, skriver väll imorgon kväll.

Hand makeover



Ja, nu ska jag göra en liten handmakeover tänkte jag, fixa naglarna lite och sånt.


Sen så har också Harry fått öppna sin julklapp, han kunde inte det igår eftersom han inte fick fölaj med in till John och elisa då Hugo är alergisk.


Här fick han en klubba.


Och sen en fin liten scarf, som det står "I love Cats" på

Ingenting Att Göra

Just nu har jag absolut ingenting att göra! Så tråkigt, jag vill köpa en väska men alla affärer är väll stängda förstås. ÅÅh, men imorgon ska jag åka upp till norrland, blir väll kul det! Med nya kameran och allt nu, haha. Men ska fösöka hitta på någonting att göra, ha det bra!

GOD JUL

Ja, God jul på er allihopa. Ja idag är det ju julafton så jag har ju öppnat lite paket, tänkte visa vad jag fick hära. Men innan så tänkte jag berätta att på annandag jul så ska jag åka med mormor och Camilla till mormors landställe. Det ligger uppe i norrland. Så jag kanske inte skriver någonting. Men jag kommer hem 1 januari, 1 dag innan min födelsedag!.. men här komemr allt!



Här är en pyjamas jag fick. Jag fotar med min nya kamera som jag också fick, en Nikon D5000


Här är den,


Jag fick också ett 18-105 mm objektiv


Med när man köpte den så fick man en biljett så man kan gå på en 2,5 timmar fotokurs.


 Från höger högst upp:

En kamera väska(mamma & pappa)
En blixt, som jag inte fick med på bilden(mamma & papap)
Britney Spears kitt, Hidden Fantasy.  Body Lotion, Lip Gloss och parfym (mamma och pappa)
Franskt manikyr kitt(mamam)
Tre filmer och skiv fodral(Manne och pia)
Hårspännen(mamma)
Make upp mint tablettet(mamma)
Två Ansiktsmasker(mamma)
Ansiktsvatten(mamma)
Hårsprey(mamma)
Present kort på kicks på 200:- (mormor)
Present kort i hela sickla på 750:- (min brorsa john och hans fru elisa)

Tre böcker som jag glömde fota

Knappt lovlig. Katarina von bedrov (mormor)
Bara inte du- Katarina von bedrow (Gammel mormor)
Fatta eld - Suzanne Collins (mamma)


Det var allt!

Klappar o knäck

Ja, jag och camilla har precis bakat knäck, sen har vi gett varandra julklappar. Vi har också gjort kolasås, det smakade yummi! Ja sen har vi ocksåpyntat hennes gran! Blev sketa fiin. ja och nu sitter vi häroch kollar på andra avenyn, det är hur dåligt som helst tycker jag.haha men alla andra typ älskar det! Men nu kommer lite bilder hära!



Innan jag åkte till camilla så var jag uteochlekte med harry i snön,





lite suddig men men



Här är camillas tomte som hon har gjort helt själv!
Det hära fick jag av camilla i julklapp,ett plakat med massa bilder på oss två genom åren, och en twilight bok



Twilight bakom kulisserna heter den.


Här är våra finfina knäck!

JA det var allt, ha det bra.

Vovvsens Birthday


Ja idag den 20 december fyller min hund Harry 3 år. Sk ge honom en present senare. Haha, Men det är också fjärde advent. 4 dagar kvar till julafton! Men ha en bra fjärde advent!

Gullisen nästa!

Ja nu ska jag snart åka till Sofia, längtar efter henne. Har inte träffat henne på jätte länge. Det ska bli kul. Men nu på matchen så förlorade och jag spelade hur dåligt som helst! Vad det blev för resultat ska jag inte äns skriva här!
Men aa det hära blir ett inlägg utan bild, men jag tänker fortfarande på om jag ska sluta eller inte.. Fast jag ligger just nu lite mer åt det hållet att jag vill fortsätta spela handboll säsongen ut.. Men man vet aldrig.
Ha en bra helg nu, pussar o kramar Alex

Mjuk Pepparkaka


Ja nu sitter jag och vilda och pillar på datan lite, Senare har jag match, få väll se hur det går! Ja men ikväll ska jag sova hos lilla söta o gölliga Sofia! Ska bli roligt. Ja men nu så ska vi väll fortsätta att pilla på datan lite, Eller vi har bakat en sockerkaka precis. Eller en mjuk pepparkaka heter det.

casas de jengibre

Ja, nu har jag och vilda gjort klart vårt pepparkakshus (casas de jengibre) Här kommer lite bilder på det, jag vet att det är lite sent nu, men alltså det gör väll inget, haha
Men här kommer liiite bilder!



Vi fick en sida var som vi fick dekorera, och här är vildas!

Och här är min sida, inte lika fint kanske men lite sött,


Och hära en till bild på mitt lilla hus

The vild one is here...

Jaa, nu e ju lilla söta vilda hära.. jag vet förut att det inte blev några bilder efter knäcken men så blev det. Ja och nu är ju vilda här, förut var lollo här ju men hon har åkt nu. Men vi va lite ute i snön, fikade sen och vi har spelat ett spel, haha det är roligt men jag bara dör! Men ha det bra, kanske skriver senare!

hAHA, JAG HAR SÅ DÅLIG HUMOR

Haha hittade ett klipp som jag gilalr,


Gör knäck

Ja det var kort dag i skolan idag, så jag hade inget och göra så nu håller jag på att göra knäck. Knäcken står på plattan och kokar nu, lägger upp bilder senare på dom. Men sen har jag ju handboll kl.1600 ska på den sen hem. Jaa, det är väll det, ska kanske baka saffrans skorpor när jag komemr hem, eller mamma ska göra det och jag kan ju hjälpa till tänkte jag. Det blir mycket bak nu innan jul! Men det är härligt tycker jag, känns juligt då.

Men ha det bra!

Hemma nu

Ja jag var ju på jullunch med john, elisa och hennes föräldrar, sen kom jag hem, då vaktate vi hugo lite för dom skulle göra något, och nu har han åkte hem. Har också haft match idag, vi förlorade men men, aa tänkte som igår att det blir lite skriva och flera bilder så här kommer dom.


lite suddig kanske men vad gör det, kolalde på lucia imorse!





var är hugo?


här är en gosedjurs groda som min hund harry har mördat,

Det snöar

Ja nu snöar det, eller det kanske inte gör det precis nu men alltså det gjorde, och det blev mycket snö som stannade på maraken, har bara ett ord för det.Härligt. Ja sen så har jag ju gjort en snögubbe såklart, sen så har jag bakat till lucia tåget imorgon, jag ska inte vara med men måste ändå baka, menmen tänkte inte skriva så mycket nu bara legga upp bilder, ha det bra!



Här är det jag baka, det hette "Lättaste julgodiset" Det är smält chocklad med rispuffar i.






Here´s my snow man!


Här är två kort, det till vänster fick jag av alexandra och det till höger av gulliga ronny!


Ajuste, jag råkade skriva i förra inlägegt att midje jackan kostade 59 kr, men det ska vara 359 kr.

kläd collage

Har ni märkt att det snöar jätte mcyket ute! Dret är lite roligt nu innan lucia och så. Men här komemr kläderna jag köpte!


Ja, det är en midje tröja i ett litet glansigt materila från vero moda för 59 kr
Sen ett linne som egenteligen är rosa men det ser rött ut på bilden, det också från vero moda för 99 kr
sen ett bar benvärmare från twilfit för 99 kr

Det var allt jag köpte! Ha det bra

Hunden nu

Ja ska ut med hunden nu, har inte skriit på 2 dagar eller vad det är , jag vet. Men igår så var jag och köpte lite snygga kläder, tänkte försöka göra ett litet snyggt collage sen, aa sen kolalde jag ju på idol, och jag har handlat alla julklappar nu! Alla som jag skulle köpa! Det är skönt fär då slipper jag köpa mera, haha, men måste gå nu!

Inget som det ska

Ja just nu så blev det ju inte som det skulle, Jhon elisa och hennes spanska föräldrar skulle komma på middag, men dom fick lite förhinder elelr vad man säger, så bara stefan åt här istället.  Det blev någon maträtt med räkor, vet inte vad det var.! Men jag har precis målat naglarna, fixat headern för det stog fel, haha men kolla på millans hon har stavat mycket fel! HAha,,, men ska fixa lite grejor nu, !

ångest!

Nu har jag seriöst ångest! Jag funderar på att sluta med handboll, men jag vet inte vad jag ska göra! Alltså jag får ångest!

Sen så tänkte jag ju ladda upp bilder på datan det skrev jag ju i förra inlägget, och det var bilder från mobilen. Och jag hittar inte mobil sladden, så man kan ladda över dom till datan!!!!!



Åhhhhhh hatar mitt liv just nu!

Duschen strax!

Ja nu har jag kommit hem från skolan och girl powern, ska in lite bilder senare. Men men, ja på girlpowern så hade vi djup vatten gympa, var jobbigt men roligt. Fast jag skulle nog itne vilja gör det igen. aa men jag håller på att fixa så att den nya headern kan komma upp, haha den är nog inte så mycket bättre än den hära men man vill ju ha lite variation, x) jaaaaa, men ska duscha nu, kom hem för typ en timma sen men mamma har en stegtävlings grej här, haha herlt konstigt. Men ha det bra!

Älskar henne


Alltså jag är typ ett fan av lady Gaga, älskar hennes musik och koreagrafi (stavning?)

Men det här blir sista uppdateringen för ikväll för jag hålelr ärligt talat på att somna, vet inte vad som hände jag var pigg sen så helt plötsligt så kom jagpå mig själv med att ligga i sängen och nästan somna, så jag kanske kollar lite på tv tills jag somnar x)

Läxan klar! Nu ska naglarna fixas,

Ja nu har jag övat på alla glosor, jag kan väll alla förutom typ 3 st eller något men alltså det får ju ta och räcka, haha. Men nu ska jag fixa naglarna, lite fransisk manikyr maybe, om jag orkar så blir det ju så, det är ju iallafall fint! Men det är skönt för jag har sovmorgon imorgon, jag börjar 10.15 då kan jag gå upp kl.8.00 istället för       kl.6.00, skööööönt! haha, some times it happens! Men jag tänkte lagga upp lite bilder på mitt rum då mina kompisar tycker att det var för dåliga bilder jag lade upp, och så lägger jag upp en förebild.

Här kommer det-

Före


Lägg märke till dom fula gula väggarna!

Efter


Nu är det ommålat och nya tv-möbler

Och här på där jag sover, där var det förut lika fult som på före bilden,




Det var allt för den hära gången,

Ha det bra!

Mår dåligt

Jag är hemma nu. Och inte på träningen. Jag mår dåligt så jag åkte hem istället, kollar på tv nu. Haha simpsons, jag typ garvar sönder deras dåliga humor, x) Men det är jag det, haha. Ja ikväll så skriver jag väll ett inlägg till, tänkte jobba på en ny header. Alla mina är inte så fantasifulla då, det bara står alexandra och en bild, menmen ska försöka hitta på ågot mera den hära gången. Men har läxor nu, fick reda på idag att vi har läxa i spanska, tills imorgon! 41 ord,och nu kan jag typ bara peli(film) och estuche( fodral (stavning?)) Så det kommer verkligen att gå bra.

Lycka till med dagen!







Born to be Wild
Born to be Free
Born to be Meeeeee!

Dansat och rensat

Ja, nu har jag kommit hem igen, men idag så vaknade jag och Ebba klockan 11, sen låg vi och kolalde på tv i en timma typ. Sen så åkte vi ner till ekvallen, och så dansade vi. Alicia går på dans, och det var öppet hus så man fick såhära prova på, så jag och ebba gjorde det. Det var roligt att dansa men jag kommer nog inte att börja på det. Jag var väll inte världens bästa kan man säga, haha. Sen så åkte jag hem och så har jag stoppat in alla grejor i min garderob, typ slängt hur mycket som helst, eller vi ska typ skänka bort det eller något. sen så slängde man ju maaaaaaaaaaaassaaaa saker!!!  Men nu är det skönt för det känns liksom inte som om man har massa saker i onödan. Jaja, men imorgon så är det lång dag,,, boooring! Ååååh, vi slutar 10 över 3. Såååå jobbigt! But that's the life! aaa, har precis skrivit ut min so läxa sen så nu ska jag kolla på gossip girl som jag spelade in, Ha det bra!






Born to be wild
Born to be free
Born to be ME!

Spanjorerna här

Ja alldeles strax ska vi gå in till min brorsa, han bor granne med mig, :P  Hans fru är spansk och idag kom hennes föräldrar hit från spanien. Så vi ska in till dom strax och dricka lite glögg äta pepparkakor och sånt, men jag tror jag skriver ett till inlägg senare om vad jag gjort idag, Ha det bra

Nu är rummet helt klart

Hej hej, Ja nu är mitt rum helt klart, tv och allt på plats, ebba sover här. Vi kolalr på robinson nu, det laget jag hejade vann, jippie. Men vi hade match idag, förlorade som vanligt, nej men.. Eller joo som vanligt. Imorgon tänkte jag och ebba följa med alicia och dansa. Får väll se hur det går :P Haha, jag är typ säms på det! Men någon dag måste jag köpa julklappar, tror det blir nästa helg. Om jag har tid då,, Har du köpt julklappar?
Men här kommer en bild på mitt rum!


sen har ebba lagt sina grejor lite här och var och hängt upp handduken på¨gardinstången, Men jag har fått en ny tv. Eller den som vi hade där nere förut, sen nya tv-möbler! Blev själv jätte nöjd, och det ser snygagre ut i verkligheten än på bilden, men ha det bra! skriver väll imorgon!

Rummet klart!

Nu är mitt rum kalrt, förutom att en liten bokhylla ska in.  Så det är målat, sen har vi tagit in sängen och så, där just nu camilla ligegr och sover, haha. Men jag ska få en ny garderob också, och det är jag glad över. Min gamla var bara, alltså jag ahtade den. Men orkar inte skriva så mycket men här kommer några bider på mitt rum.



Här är färgen på rummet, där tv:n står ska det vara en annan grej men den har vi inte monterat upp än, sen så är den vita färgen på väggen (som i verkligheten är lite grågulvit krämig) på tre väggar och den bruna (som är lite lerbrunaktig) på en vägg, sen ska en annan tv upp på väggen, sen så är det camilla som ligger och sover nere i högra hörnet.


Här är en lampa och ett natttygsbord jag och mamma köpte på ikea idag, är så stolt för jag monterade ihop hela nattygsbordet själv! Helt själv! Haha


Ha det bra, och imorgon ska jag stå och sälja lotter och stå i fiskdammen , sååååå kuuuul.......
sen har jag macth.  HA det bra!

Rummet nästan målat,

Jaa, mitt rum är nästan målat kan man säga, Det ska målas ett lager till så jag får sova i gästrummet iallafall en natt till. Men idag så gick jag inte på träningen för att jag skulle håmta Hugo ( min brors son) på dagis. Och det för att jag inte kunde  hämta honom imorgon, för att då ska vi kolla på bio, New Moon. Jag har visserligen redan sätt den en gång men den är ju så bra så man kan väll se den igen! Och på fredag så kommer någon ur twilight till vakna med the voice, jag tror det är Laurant. Vet inte vad han heter på riktigt, men det är han vamyren som försöker döda bella, med rasta flätor, möskhyad. Tror det är han. För han skulle komma till sverige någon gång i december.  Jaja, men ska ju som sagt på bio imorgon så skriver ju på kvällen, sen är det ju lite tråkigt för min "riktiga" dator kan man ju inte gå in på nu, för det är en stationär och denhar vi kopplat ur för att det målas. Så jag har inte så många bilder, kanske någon. Men måste göra läxa nu, har engelska prov tills imorgon, sen måste jag skriva en berättelse på so:n. Ha det bra!

Jippie!!!

Jaa,Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder på mina finfina pepparkakor jag gjorde igår. :( Men det är för att JAg ska måla mitt rum! Ååhjag har väntat på det för jag hatar min gula färg i mitt rum, nu ska det bli några andra färger, om ni orkar kolla på dom om ni undrar så heter målarföretaget elelr vad man säger alcro, sen så heter färgerna, shi-take och mullvad.  Idag så spacklade Uffe (som ahn heter som sak måla) bara, sen så kommer han imorgoon och målar. Men jag har vart på Girl-Power idag, vi hade relax och massage. Aaaah det var jätteskönt! Vi hade arom bastu också, det var att dom hällde olika lukter på dom dära varma stenarna, så luktade det jättegott! Jag skriver kanske mera ikväll men lagar mat nu, Ha det bra!