Tjej eller kille???

Hej allihopa, ja dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, eller jo till början, jag sov ju hos Camilla igår (därav att det inte blev något inlägg)  Ja vi gick på bio, sherlock holmes, den var bra tycker jag, min typ av film. Sen så ringde mamma och sa att vi skulle äta middag hos uffe och lotta, Så jag tog 422 till dom, sen när jag kom dit var inte mamma där för hon hämtade hugo (mitt brors barn) För att Elisa hade känt sammandragningar eller vad det heter (elisa är min brorsas fru och hon är gravid igen)  Så mamma kom med hugo, det ända han sa var mat,mat,mat för han var så hungrig, sen så smsade john och sa att dom åkte till bb, och nu är det bara att vänta! Spännande att se om det blir en tjej eller kille! Åååh, hoppas barnet kommer snart! Blir man dubbel faster, hahah

Men nu är jag ju fortfarande kvar hos uffe och lotta så det kommer inte upp några bilder idag, och jag ska bli bättre på att blogga! Det ska jag verkligen, jag var bra ett tag men sen gick det bra nedför!,
men ha dt bra nu, hugo vill leka!

Haha

Jag har vart i nacka forum idag med alica, köpte bara en grej, haha! För 45:-

Men jag ska bli bättre på att blogga, men här kommer en musikvideo jag så idag, haha kommer från disney channel, var bara tvungen att lägga in den!!!
HHAhahaha


American Pie

Ja jag skrev inte igår, But get over it!, haha men idag så har jag ju vart i skolan, vi hade bild o form, haha flumm. Sen så kom jag hem, gjorde sockerkaka,  :) gick ut med harry (sen gjorde jag väll någonting där emellan) För helt plötsligt var klockan sex och vi skulle äta, så jag åt, sen duscha jag, jag har fixat lite och nu så är klockan 21.00. Kollar på American Pie, jag älskar dom filmerna! Haaha sjukt bra! Men ha det bra, och jag ska börja uppdatera bättre, och imorgon kommer nog svar på frågestunden!, Så ha det bra ellesamans!

The Simpsons

Da-Da-Da-Da-Daa-Da-Da-dadadada-dadadadada-dadadada!

Jag håller på att rita av simpsons just nu, men med några ändringar! haha får se hur det blir! hära är bilden jag ritar av!

An Ordinary Day

Ja, idag var det tredje skoladagen (började i torsdags!) JA vi gick en liten promenad på No:n till skuru bron. Lite bilder på det, fick en läxa på spanskan tills imorgon, Sen så har vi ett grupp arbete på engelsakn, jag Blev med Wille, Så ska vi jobba med en delstat vi valde Nevada, (där ligger Las Vegas)   Ja, sen så har mormor och Enar vart här för att fira min födelsedag lite. Fick ett present kort på HM av dom. Sen har jag vart ute med harry, ja lite möjligt alltså, Kollar på simpsons nu (mitt favorit program haha! ) Ja men ska rita lite nu också Ha det bra!


 

Första Måndagen I Skolan

Jag ska åka till skolan om en halvtimma, ja första lektionen är musik. JAg tänkte gå ner och äta frukost snart, En god nyhet bara: ikvällk blir det dagens outfit! Bra va :D Men måste äta nu, ha en bra skoladag!

Bidrag till tävling hos Linn

Här är mitt bidrag till tävlingen hos Linns fototävling. Där temat är kärlek. Och för migg så är den hära bilden kärlek till sommaren. Och getingens kärlek till blomman, det är min tolkning.

Chock o lat(e)

Jag har precis kollat på National Treashure 2, den var riktigt bra faktiskt. Och vad jag har kännt mig lat den hära helgen! Jag har bara vart hemma hela tiden! Haha, men imorgon är det skola igen, då blir det lite mera ordentlig bloggning, ska försöka lägga in min outfit varje dag, (jag gör inte det idag för jag har bara ett par mjukisbyxor och en t-shirt) Ja, det blir lite mera bilder och sådant då, det hära blir tyvärr ett bildlöst inlägg. Jag har inga bilder nu precis. Men kanske lägger upp någon bild senare,

ja och nu tänkte jag ta och rita lite, ellr leta insperation på internet! Så ha det bra Allesammanns,
kram

Body of lies

Tänkte bara uppdatera en gång till för idag. Kollar på en film som heter body of lies, och där är min älskling Leonardo Dicaprio med, Jga bar älskar honom, haha Men blir mera uppdatering imorgon!




Glöm inte bort att jag har frågestund! Klicka här

År: 2010 Månad: Januari Datum: 9

Ja idag är det den 9 januari 2010, Idag fyller Elisa år (Min brors fru) vi sak över och gratta henne sen. Men min syster emma har komit hit. Jag fick ett present kort på HM av henne. Hon var i thailand under jul och min födelsedag så fick det nu. Men ska kolla på scary movie ikväll, haha älskar dom filmerna!!!! Dom är så bra.

Ja men det är 2 dagar kvar tills det är beräknat att Hugos syskon sak komma (hugo är mittt brors barn) Jag längtar, Men ni får ha det bra, Uppdaterar väll en gång till ikväll!


Kom ihåg att jag har frågestund!

Ask me, And i Answer


Jag har frågestund nu, så fråga på bara!
Avslutas nästa vecka.

Changes

Jag har ändrat lite här på bloggen, kan ni lägga märke till vad?? haha

Black and White


Ja,, lite slut på fantasi hära... Jag ritar ju bara kläder hela tiden, Ni får gärna komma med något förslag så kan jag ju rita och lägga upp det här i bloggen!

Men jag gjorde en men den blev helt fel så jag slängde,, sen så ritade jag kropp och allt, men tänkte att jag kunde kolla hur det ser ut ifall allt är svart runt liksom! Jag tycker det blev ganska bra :)

Ja men min dag har vart, skola,skola,skola,skola, buss hem, läsa, tv, äta, rita, film, rita, måla, blogga. Lite kortfattat, haha. Men så på 13 riddare eller vad den nu hette på 6:an Men ha det bra!


Och kom ihåg! Jag vill gärna ha förslag på vad jag kan rita! 

Outfit..



Linne-Veromoda
Tjocktröja-Svea
Jeans-tights- vero moda

Ååh jag gillar inte att det heter outfit,, kanske man ska säga dagens klädval eller något istället??

Men jag ska kanske lägga upp en till bild ikväll,, blir ju nästan en varje dag, haha Får se om den hinner blir klar bara, men har inget att göra annars ikväll. Och någon som vill hitta på nogonting imorgon förmiddag???
Sms:a isåfall. Har hela dan imorgon (inte kvällen alltså!) Så det är bara att ringa, kan gärna åka till nacka sickla eller något sånt! :)

¿No Idea?

Ja, nu är jag hemma, tänkte bara skriva ett inlägg. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.... No idea :O

Men ritar väll lite och sådant.. Ha det bra så länger!

Som jag lovat! Här kommer det









Bio på G

ja mamma ringde för ett tag sen och frågad eom jag kunde kolla på datan om Göta kanal 3 gick i sickla, och det gjorde den. Så vi har bokat platser till bion 18.20.. Får ni reda på hur den var sen då! Men just nu så (eller inte just nu men jag tog en paus från det :P ) så sitter jag och målar ett till klädesplagg jag gjort, är faktiskt mest nöjd med det hära. Eller tröjan iallafall.... Byxorna är inte så märkvärdiga.. Men det blir bild på det senare! Men ska typ åka nu till bion så ha det bra!!

Skapande!


ja här är en tecking jag gjort typ hela dagen.. Jag blir liksom aldrig nöjd så jag bara suddar och gör om hela tiden.. Men ni får gärna säga vad ni tycker om den hära också! Sen så har jag suddat kroppen för den blev så konstig.. Det blir alltid så, jag ritar huvud,axlar och armar, sen så jobbar jag mig neråt. Men sen märker jag på slutet att huvudet och allt är myckket större än kroppen. så då suddar jag, ibland gör jag om ibland inte!

Just nu så sitter jag i ena soffan, mamma och pappa i andra, och vi kollar på en gammal wallander film med Rolf Lassgård, Hundar i Riga heter den.. Jaja skola imorgon, skriver mer imorgon efter skolan då!

Rösta på mig!

ja jag är med i veckans blogg hos http://melinaoalicia.blogg.se/2010/january/rosta-pa-veckans-blogg-nu.html.
Rösta gärna på mig!


Sen så har jag som sagt börjat på en ny akvarell teckning.. Får se hur det blir, blir nog en bild på den ikväll!

Så länge kan ju alla ha det så bra som det går!

Kreativitet

Alltså just nu kollar jag på en film, den är riktigt bra..



Men nu har min kreativitet kommit tillbaka, sen jag ritade teckningen som jag la upp i inlägget innan det hära. Så har jag bara lust att rita hela tiden. Just nu håller jag på med en teckning. Får se hur den blir!

Good or Bad?




Good or Bad?


Ja klockan 12 inatt typ så fick jag bara lust att börja teckna så jag gjorde bilden ovan! Vad tycks??... Ena armen blev lite lång men förutom det då?? Men jag blev ändå ganska nöjd... Fast vet inte med bakgrunden?? Kommentera gärna och säg vad ni tycker!
(Fast det betyder inte att om ni tycker den är ful att ni bara ska klanka ner på mig med negativa kommentarer utan då behöver du inte skriva! )


Ja och vad som ska hända idag.... Hmmm hemma, städa rummet och lite sådant. Sen imorgon börjar skolan! Gud vad hemskt.. Men skriver mera ikväll.. Hejs Svejs!

best Movie Ever

Alltså avatar är nog den bästa filmen jag sett!! Den var suverän.. Sen blev den ju inte sämre av att den var i 3D    :)

Ja men skriver nog inte så mycket mera... Nisse och Lotti är våra middags gäster just nu. Så vi ska äta potata gratäng och kött.. Ja smarrigt men ha det bra!

Avatar 3D


Ja idag ska jag och Alicia kolla på avatar i 3D..


Dagens Klädval..

T-shirt
Linne
Jeans-Tights
Diadem
//Vero Moda


Löööööv vero Moda!!


Och vad jag och Alicia har gjort, jo igår var vi i sickla och dagen innan det alltså den 3:dje kolalde vi på Alvin och gänget 2... Jag glömde att upptadera då så tänkte bara skriva det.. Men sak till bussen nu och möta Alicia!
ha det bra



Shopping i Sickla



Har vart i sickla idag med alicia.. Det hära köpte jag, och en body lotion.

7d1 här kommer jag..

Dom flesta vet säkert det men till höstterminen (som börjar på torsdag!!!) så ska jag börja i 7d1, Men för er som inte vet det så tänkte jag bara skriva det hära i bloggen..

Men alltså ni i 7c1, bara så ni vet så är det inte på grund av er jag byter, för alla är jätte schysta, snälla och trevliga, även fast jag var ny och inte kände nåfon av er tidigare. Men jag byter för att några av dom i 7c1 är mina barndomskompisar och jag vill gärna gå med dom då. Så ni i 7c1, ta inte illa upp.

Konstigt!!!

Ja nu ser min bloggg lite konstig ut, men jag har en bra ursäkt, och det är att jag håller på att göra om bloggen! det blir nog inte så mycket förändring men lite skillnad du kanske märker ändå!

Happy Birthday


Ja det var väll allt... Passa gärna på att lägga in en kommentar med grattis om du vill!

Bussen...


Ja vi sitter nu på bussen, kanske är hemma klockan halv tio, Vi började åka 13, ja men vi har precis kollat på en film,The Family Stone. Jag tycker den var jättebra. Ja vi hittade ett eluttag på bussen så vi stoppade in kontakten dära, vet inte riktigt var vi är nu. Det är totalt kolsvart utanför fönstret. Ja men det var väll altt ha ett bra nytt år!