Helgens slutJa, har vart en riktigt rolig helg tycker jag :) I fredags så åkte jag och Camilla in till Gröna Lund, vi tänkte kolla på Veronica Maggio. Men köpte åkban, det var ändå inga köer och helt fullt vid stora scenen. Sen så sov vi hemma hos hennes syster Carro som bor i årsta. På morgonen så bakade vi lite scones att äta sedan så åkte vi hem. Jag duschade och fixade mig lite sen gick jag till centrum. Mötte alicia där och vi köpte hårfärg på kicks. Blev inte riktigt nöjd med färgningen men den får väll duga, håret ska få vila lite nu , låter bra va?

Vi kollade på lite filmer hemma hos alicia, The bounty hunter och Case 39. Vi somnade typ på direkten. Fast jag vaknade typ klockan 4 och hade typ skräckbilder från den dära skräckfilmen ( case 39) så jag var vaken i typ 45 min och lyssnade till vartenda litet ljud och typ låg så nära alicia jag kunde! haha.

Men sen på morgonen så kollade vi på Soraya M. den var riktigt hems, det var en sann berättelse om en kvinna som blev anklagad för otrohet i typ irak, (hon var oskyldig, men hennes man ville typ inte ha henne ) hon blev dömd till stening, det avr hemskt man fick se hela steningen, hur blodet rann och ljudte. Allt. Hennes två söner kastade stenar och till och med hennes pappa. Filmen var rentav hemsk. Men sen så typ spraang jag till bussen och ahnn med! :)

Nu har jag typ kollat på True Blood på datorn ett tag, kanske två och ett halvt avsnitt. Sen ska jag typ lägga mig snart, är typ hur trött som helst. Och det är skolfoto imorgon, vad hemskt jag lyckas halltid se hur hemsk ut som helst på skolfotona och så h<r jag färgat håret nu. Gillas inte alltså.

Ajuste, har beställt en prenumeration av vecko revyn också :) 5 nummer och typ mascara läppglans och någonting mer  från yves reuchat eller någonting för 98 kr :) Men ha en bra skoldag imorgon :)
Anonym » 2010-08-30 | 11:21:39
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Hej!

Jag försöker hitta nya "Blogglovinvänner" som har intressanta bloggar att följa och som också är intresserad av att följa min blogg. Är du intresserad av detta så får du gärna höra av dig, annars är det ju bara att du tar bort min kommentar.

Ha det bra! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback